Laden...

  Molens Cursussen

  Via het Molennetwerk Zuid-Holland bieden wij cursussen aan voor molenaars, moleneigenaren en molenvrijwilligers. Zo kun je bij ons de cursus Molengids volgen, maar ook de cursus Sponsoring.

  Cursus Molengids

  Als molengids kun je de molenaar ondersteunen met het rondleiden van bezoekers en organiseren van activiteiten. De cursus is bedoeld voor vrijwilligers die in en rond de molen in samenwerking met de molenaar activiteiten (gaan) organiseren.

  De cursus bestaat uit twee dagen. Op de eerste dag komen de onderwerpen geschiedenis, werking en omgeving van de molen, klantvriendelijkheid en het organiseren van een activiteit aan de orde. Op de tweede dag, die op locatie bij een molen plaatsvindt, staat volledig in het teken van rondleiden.

  De cursus wordt op maat gegeven voor moleneigenaren die deze cursus voor hun vrijwilligers willen aanbieden. Wil je de cursus volgen? Of wil je deze aanbieden aan jouw vrijwilligers? Neem dan contact op met Ellen Steendam.

  Cursus Sponsoring

  Het onderhoud en draaiende houden van een molen kost niet alleen veel tijd, maar ook geld. In de cursus sponsoring krijg je informatie & tips over hoe je zelf sponsorgeld kunt verwerven. Houd de agenda in de gaten voor cursusdata of schrijf je in voor de Nieuwsbrief Molennetwerk.