Laden...

    Privacyverklaring

    In deze privacyverklaring lees je welke persoonsgegevens we verwerken, hoe we met jouw persoonsgegevens omgaan en hoe je ons kunt bereiken om bijvoorbeeld wijzigingen door te geven.

    Contactgegevens

    Erfgoedhuis Zuid-Holland, gevestigd aan Oude Delft 116, 2611CG Delft, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

    Oude Delft 116
    2611CG Delft
    +31 15 2154 375
    info@erfgoedhuis-zh.nl

     

    Persoonsgegevens die wij verwerken

    Erfgoedhuis Zuid-Holland verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

    - Voor- en achternaam
    - Functie
    - Geslacht
    - Adresgegevens
    - Telefoonummer
    - E-mailadres
    - Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch
    - Bankrekeningnummer (in geval van aankoop van product of dienst)

     

    Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

    Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@erfgoedhuis-zh.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

     

    Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

    Erfgoedhuis Zuid-Holland verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

    - Het afhandelen van jouw betaling.
    - Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder.
    - Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
    - Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten.
    - Om goederen en diensten bij je af te leveren.

    De grondslagen die wij hanteren bij de bovenstaande verwerkingsdoelen zijn het uitvoeren van een overeenkomst die wij met jou hebben gesloten, de aanwezigheid van een gerechtvaardigd belang of de van jou verkregen toestemming voor de verwerking van jouw persoonsgegevens.

     

    Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

    Erfgoedhuis Zuid-Holland bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

    - Voor- en achternaam, functie, geslacht, adresgegevens (persoonlijk), telefoonnummer en bankrekeningnummer worden maximaal 5 jaar bewaard. Door het bewaren van deze gegevens kunnen wij nagaan welke diensten je eerder bij ons hebt afgenomen en je zo beter van dienst zijn.
    - Het e-mailadres voor nieuwsbrieven wordt bewaard tot uitschrijving. Je kunt je elk gewenst moment uitschrijven door onder aan de nieuwsbrief op ‘uitschrijven’ te klikken of door een mail te sturen naar info@erfgoedhuis-zh.nl

     

    Delen van persoonsgegevens met derden

    Erfgoedhuis Zuid-Holland verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Erfgoedhuis Zuid-Holland blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

    Wij hebben een verwerkersovereenkomst afgesloten met de volgende bedrijven:

    - Google Analytics
    - Mailchimp
    - SurveyMonkey
    - SomethingBig
    - RedKiwi
    - WeTransfer
    - Stichting het Zuid-Hollands Landschap

     

    Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

    Erfgoedhuis Zuid-Holland gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Erfgoedhuis Zuid-Holland gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt hier aangeven welke cookies we wel of niet van je mogen bewaren. Je kunt je daarnaast ook afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

    Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven.

     

    Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

    Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Erfgoedhuis Zuid-Holland en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar boom@erfgoedhuis-zh.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. Erfgoedhuis Zuid-Holland wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

     

    Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

    Erfgoedhuis Zuid-Holland neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op info@erfgoedhuis-zh.nl

    Meer informatie of contact met Erfgoedhuis Zuid-Holland?

    Deze website maakt gebruik van cookies

    Deze website toont video’s van YouTube. Deze partij plaatst cookies (third party cookies). Als u deze cookies niet wilt, dan kunt u dat hier aangeven. U kunt dan geen video’s op deze website zien. Wij plaatsen zelf ook cookies om onze site te verbeteren. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

    Deze website toont video’s van YouTube. Deze partij plaatst cookies (third party cookies). Als u deze cookies niet wilt, dan kunt u dat hier aangeven. U kunt dan geen video’s op deze website zien.