Laden...

  Publicaties Magazine Beleef Zuid-Holland! 2017

  Beleef Zuid-Holland! vertelt over de rijke historie van Buitenplaats Beresteijn, over het duo bever en otter en neemt je mee naar de waterrijke driehoek Biesbosch – Dordrecht – Kinderdijk. Vind je het leuk om in Zuid-Holland op pad te gaan? En lees je graag over natuur en erfgoed? Vraag dan nu een gratis proefnummer aan.

  Beleef Zuid-Holland! is een speciale uitgave van Erfgoedhuis Zuid-Holland en het Zuid-Hollands Landschap en geeft informatie én tips voor een lekker-dichtbij-dagje-uit vol ontdekkingen voor liefhebbers van natuur en erfgoed.

  In het magazine lees je hoe je per Waterbus de stilte van de Biesbosch, onbekende plekken in Dordrecht, Natuureiland Sophiapolder en kleine musea langs de grote rivieren ontdekt. Doe je dat liever per fiets? Neem die leuke Waterdriehoek-route uit het magazine mee en fiets eropuit. Bevers laten zich steeds vaker zien in onze provincie, maar waar precies? Je leest het in Beleef Zuid-Holland!

   

   

  Maak kennis met ons tijdschrift

   Het nummer is nu tijdelijk gratis aan te vragen via de website van het Zuid-Hollands Landschap. Wees er snel bij, want op = op!

  Meer informatie of contact met Erfgoedhuis Zuid-Holland?